Bent u eigenlijk toe aan een nieuwe stoel of bankstel? Maar heeft u nog niet het budget om een nieuwe aan te schaffen? Zetelreiniging zou eventueel een mogelijkheid kunnen zijn om uw bankstel er weer als nieuw uit te laten zien. Uw waardevolle meubels wilt u graag nog een paar jaar langer laten meegaan. Door deze professioneel te laten reinigen zien ze er straks echt weer als nieuw uit. Zelfs vlekken die er al jaren niet meer uitgaan worden professioneel weggehaald met zetelreiniging. Dankzij een innovatief concept kan uw bankstel bij uw thuis gereinigd te worden. U hoeft dus niet uw meubels ergens heen te brengen wij komen gewoon bij uw thuis om alles professioneel te reinigen.

Uitvoerig interieur reinigen

Een proper interieur begint natuurlijk met het uitvoerig reinigen. U kan bijna alle schoonmaakmiddelen uitproberen maar geen enkel middel werkt effectief om vlekken er volledig uit te krijgen. Een deskundige kan u helpen om alles professioneel eruit te halen. Na het wassen en spoelen van uw meubels ziet u helemaal niets meer van die lastige vlek die er al jaren in zat. Uiteraard geven wij na afloop een 100% schoongarantie. Wij maken weleens een voor en na foto waarbij we duidelijk een kleurverschil zien bij uw oude zetel. Een oude kleur komt weer helemaal terug na een effectieve reiniging door de expert.

Professionele zetelreiniging

U kan niet alleen bij vlekken kiezen voor professionele zetelreiniging. Wat dacht u bijvoorbeeld voor nare geurtjes. Of als uw huisdier per ongeluk de urine heeft laten lopen? Urinelucht blijft vaak in de stof hangen en ruikt u maanden later nog steeds. Met zetelreiniging kan u de stof tot in de pori├źn reinigen en ervoor zorgen dat u helemaal niets meer ruikt na het ongelukje. Er zijn verschillende manieren waarop met zetelreiniging uw stof professioneel gereinigd kan worden. Stel u heeft een tweedehands bankstel bij rokers aangeschaft dan krijgt deze weer een nieuw leven met zetelreiniging.

Professioneel zetel laten impregneren

Na afloop zal de zetel geïmpregneerd worden met een vuilafstotende laag. Als u nu een glas cola omver gooit dan kan u de vlekken er eenvoudig weer uithalen. Het wordt eenvoudiger om nieuwe vlekken weer te verwijderen zodat u nog langer kan genieten van zetelreiniging. Dankzij de speciale dieptereiniging is uw zetel tot in de diepte gereinigd en is elke vezel volledig schoon gemaakt. Dankzij speciale machines kan uw zetel gereinigd worden in uw eigen woning en hoeft u er de deur niet voor uit.